Over ons

Over ons

Alfa-Zet Systems heeft meer dan 20 jaar ervaring in software automatisatieprojecten. We zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van software en hardware oplossingen die bijdragen aan de automatisering van bedrijfsprocessen, waaronder slimme kassasystemen, cashless betaaloplossingen, slimme kiosken, slimme lockers, beveiligingsoplossingen, big data security, online ordering, smart vending, toegangscontrole, ticketing,...

We hebben ons innovatietraject gericht op de automatisering van betaaloplossingen en hebben daarbij oplossingen ontwikkeld waarmee betalingen via verschillende apparaten kunnen worden ontvangen en uitgevoerd, zoals o.a. smartphones, tablets en kiosken. Bovendien richten wij ons op hybride oplossingen, wat betekent dat onze toepassingen op verschillende systemen functioneren. Er is altijd één centraal achterliggend platform dat alles aanstuurt, wat de efficiëntie en connectiviteit verhoogt.

Ons team van ervaren ontwikkelaars en technische experts werkt nauw samen met u om uw specifieke behoeften te begrijpen en u te voorzien van oplossingen die passen bij uw unieke zakelijke doelen en visie. Of u nu op zoek bent naar softwareoplossingen voor uw administratie, productieproces, marketing of e-commerce, wij staan klaar om u te helpen uw bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Alfa-Zet Systems heeft de kennis en expertise om u te helpen bij het behalen van uw specifieke doelstellingen door middel van innovatieve oplossingen die uw bedrijfsprocessen naar een hoger niveau tillen.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x