Kassa software

Kassa software

IntelliPOS / Alfa-Touch / Alfa-Retail

Of het nu gaat om een restaurant, theater, golfbaan, winkel, bedrijfskantine, café, brasserie of discotheek: er is altijd wel een oplossing op maat die aan uw wensen voldoet! Voor alle retailers, catering bedrijven, winkeliers en horecaeigenaren: maak gebruik van een point-of-sale kassasysteem dat meer kan dan alleen transacties verwerken.

Alfa-Zet Systems heeft 3 software pakketten: Alfa-Retail, Alfa-Touch en IntelliPos, afhankelijk van de toepassing en/of de grootte van het bedrijf, waarbij er steeds gebruik gemaakt wordt van een intelligente back-office. Zo kan je heel veel overbodige handelingen aan de kassa vermijden. Belangrijk bij kassasoftware is de snelheid van de software, de cloud reporting en de customer experience.

Ons kassasysteem biedt alles wat je nodig hebt om een succesvolle onderneming te runnen, zoals: online boekhoudintegratie, volledig voorraadbeheer, gedetailleerde rapportage, geavanceerd inkoopsysteem en Customer Relationship Management. Open je voor het eerst een winkel of restaurant? Of wil je jouw huidige bedrijf uitbreiden? 

Ontdek hoe IntelliPos voor Retail en Horeca jouw werk gemakkelijker maakt en de bedrijfsresultaten laat groeien.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x