Ticketing

Ticketing

Eenvoudige, efficiënte en snelle ticketverkoop!

De module 'ticketing' werd speciaal ontworpen voor een eenvoudige, efficiënte en snelle ticketverkoop. Aan de basis ligt, afhankelijk van de toepassing, het grafisch zaalplan van elk ticketingevenement.

Via een efficiënte editor kunt u snel en zeer eenvoudig rijen, rangen, zones en zitjes invoegen en kunnen meerdere zaalplannen worden aangemaakt. Dit plan geeft aan de hand van een kleurcodering de beschikbaarheid weer van de zitjes. Zitjes kunnen afhankelijk van bepaalde instellingen diverse statussen hebben, zoals 'betaald', 'gereserveerd', 'abonnement', 'geblokkeerd', 'in optie'.

Bij het creëren van een voorstelling of evenement zijn diverse parameters van belang zoals plaats, tijdstip, aantal bezoekers, omschrijving, diverse financiële gegevens en de prijzenstructuur. Abonnementstarieven en diverse kortingen kunnen eveneens worden toegepast.

Via de kassa, een betaalautomaat en via internet kunnen tickets worden verkocht. Het zaalplan is geïntegreerd in het touchscreen kassascherm en toont de kassamedewerker onmiddellijk de beschikbaarheid en de prijzen. Betalingen worden uitgevoerd met cash, betaalkaart, cadeaubon, incasso en/of factuur. Meerdere zitjes voor één evenement kunnen eenvoudig en snel geselecteerd worden en een reservering kan tickets bevatten voor meerdere evenementen en meerdere personen.

Voordelen:

- Uitgebreide internetmogelijkheden gekoppeld aan diverse betaalmogelijkheden (incasso, betaalkaart, internetbankieren, factuur)

- Integratie van de module 'accommodatiereserveringen'

- Rapportage en Business Intelligence

- Eenvoudig zelf zaalplannen aanmaken

- Definiëren van activiteiten, plaatsen en maximaal aantal bezoekers

- Volledige prijzenstructuur en kortingssysteem

- Stoeltjesreservering gebeurt eenvoudig via grafisch plan, via de kassa en/of betaalautomaat

- Continue vermelding van aantal vrije plaatsen en bezettingspercentage

- Mogelijkheid tot creatie van staanplaatsen

- Geïntegreerd met de 'Uitdatabank'

- Duidelijk overzicht door gebruik van een kleurencode voor stoeltjes in optie / betaald / vrij / abonnement / geblokkeerd / gereserveerd, ...

- Ticketverkoop aan kassa via touchscreen garandeert een vlotte werking. De kassa is geïntegreerd met POS-materiaal zoals een geldlade, ticketprinter, klantendisplay, Boca-printer, touchscreen en betaalterminal

- Tal van overzichten, rapporten en statistieken vervolledigen deze module

- Stoeltjes kunnen geblokkeerd worden met diverse statussen

- Volledige annuleringsregeling en wachtlijsten

- Reeksevenementen en terugkerende evenementen kunnen eenvoudig worden aangemaakt

- Verschillende ticketlay-outs mogelijk per voorstelling

- Incasso en facturatiekoppeling; integratie met meer dan 45 financiële applicaties

- Uitgebreide CRM-mogelijkheden, rapporten, statistieken, mailings en BI

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x