Bedrijven met bedrijfsrestaurant/catering

Bedrijven met bedrijfsrestaurant/catering

Introductie:

In een tijd waarin bedrijven streven naar efficiëntie en optimalisatie, is het beheer van interne faciliteiten, zoals bedrijfsrestaurants, cateringdiensten en toegangscontrole een cruciaal aspect. Alfa-Zet Systems heeft enkele projecten voltooid waarbij een uitgebreide automatiseringsoplossing werd geïmplementeerd om alle aspecten van het bedrijfsrestaurant, betalingen en toegang te stroomlijnen en te verbeteren.

Projectbeschrijving:

Kassasystemen en betaalopties: Alfa-Zet Systems heeft intelligente kassasystemen geïnstalleerd, waardoor werknemers en bezoekers moeiteloos maaltijden kunnen bestellen en betalen. Dankzij geïntegreerde betaalopties zoals het Ping.Ping gesloten betaalsysteem, Payconiq en Bancontact genieten gebruikers van flexibiliteit en gemak.

Prijsdifferentiatie en voordelen: Via een centraal beheerplatform kunnen prijsdifferentiatie en speciale voordelen worden ingesteld op basis van verschillende gebruikerscategorieën, zoals vb werknemers en bezoekers. De kassa en kiosken weten automatisch bij het scannen van de badge binnen welke prijscategorie de persoon valt.

Slimme kiosken voor bestellingen: Om wachttijden te minimaliseren en de bestelervaring te verbeteren, zijn slimme kiosken geïmplementeerd. Hierop kunnen werknemers en bezoekers zelf snel en efficiënt hun maaltijden bestellen en betalen.

Digitale menuweergave: Op strategische locaties in het bedrijfsrestaurant worden digitale schermen geplaatst om het menu van de dag weer te geven, inclusief prijzen en speciale aanbiedingen. Dit zorgt voor transparantie en duidelijkheid voor alle gebruikers.

Online bestelsysteem: Een gebruiksvriendelijk online bestelsysteem stelt werknemers in staat om maaltijden of broodjes vooraf te bestellen via hun gsm of computer en op te halen op een door henzelf gekozen tijdstip. Bovendien zijn er slimme lockers (gekoeld/verwarmd) beschikbaar waarin de bestellingen veilig kunnen worden klaargelegd en automatisch worden vrijgegeven aan de juist persoon bij het scannen van de personeelsbadge.

Betaling aan automaten: Alle automaten zijn voorzien van betaalmodules die werken met de personeelsbadge, waardoor werknemers gemakkelijk betalingen kunnen doen voor snacks en drankjes via het Ping.Ping systeem aan voordeeltarief en bezoekers met Payconiq aan normaal tarief. Bovendien zijn de koffiemachines uitgerust met een intelligent systeem waarbij werknemers kunnen genieten van drie gratis koffie's per dag. Vanaf de vierder koffie wordt het betalend aan voordeeltarief.

Toegangscontrole tot parking en gebouw: Alfa-Zet Systems heeft geavanceerde toegangscontrolesystemen geïmplementeerd om de toegang tot parkeerplaatsen en gebouwen te beheren, inclusief een achterliggend rechtensysteem voor het beheren van gebruikersrechten.

Conclusie:

Dankzij de uitgebreide automatiseringsoplossingen van Alfa-Zet Systems kunnen bedrijven hun bedrijfsrestaurant, facilitaire diensten en toegang transformeren en de operationele efficiëntie verhogen. Door gebruik te maken van geavanceerde technologieën en innovatieve oplossingen, helpt Alfa-Zet Systems bedrijven om een naadloze eetervaring te bieden aan hun werknemers en bezoekers, terwijl tegelijkertijd de kosten worden geoptimaliseerd en de productiviteit wordt verhoogd.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x