Secundaire scholen, hogescholen en universiteiten

Secundaire scholen, hogescholen en universiteiten

Projectomschrijving:

Alfa-Zet Systems heeft enkele ambitieuze automatiseringsprojecten voltooid voor secundaire scholen, hogescholen en universiteiten, gericht op het verbeteren van operationele efficiëntie en het verhogen van de algehele studentervaring.

Registratie en toegangscontrole:

Om de veiligheid op de campus te verhogen en de toegangsprocessen te stroomlijnen, heeft Alfa-Zet Systems geavanceerde toegangscontrolesystemen geïmplementeerd. Deze systemen maken gebruik van technologieën zoals RFID-kaarten en QR-codes voor een naadloze toegang tot de campusfaciliteiten en -gebouwen. Studenten en personeel maken gebruik van hun badge om toegang te krijgen tot verschillende gebieden op de campus.

Ping.Ping gesloten betaalsysteem:

Het project omvat ook de implementatie van het Ping.Ping gesloten betaalsysteem, speciaal ontworpen voor kleine bedragen zodat onnodige transactiekosten vermeden worden. Studenten kunnen hun Ping.Ping-account eenvoudig opladen aan de kiosk, via overschrijving of via Payconiq. Met het Ping.Ping-systeem hebben gebruikers altijd een up-to-date overzicht van hun saldo en transacties. Betalingen kunnen worden gedaan in de schoolkantine, aan automaten, aan kiosken, in de bibliotheek, bij het kopieerapparaat, aan het secretariaat, enzovoort.

Prijsdifferentiatie op basis van gebruikersgroepen:

Samen met het Ping.Ping betaalsysteem werd ook prijsdifferentiatie geïmplementeerd op basis van verschillende gebruikersgroepen. Bij het opleggen van de badge herkent het systeem onmiddellijk de gebruiker en past automatisch de juiste prijs toe op basis van de gebruikerscategorie. Dit zorgt voor een efficiënt en gepersonaliseerd betalingsproces voor studenten en personeel of voor reguliere studenten en internaat studenten.

Reserveringsapp voor broodjes:

Enkele scholen maken ook gebruik van een handige reserveringsapp waarmee studenten broodjes kunnen bestellen en betalen voorafgaand aan hun schooldag.

Beheerplatform voor administratie:

Voor schooldirecteuren en administratief personeel is een uitgebreid beheerplatform geïntroduceerd alsook rapportering. 

Conclusie:

Dankzij de geïmplementeerde automatiseringsoplossingen kunnen scholen hun operationele processen optimaliseren, de studentervaring verbeteren en de algehele efficiëntie verhogen. Alfa-Zet Systems blijft zich inzetten voor het leveren van innovatieve technologische oplossingen die bijdragen aan de groei en ontwikkeling van het onderwijslandschap.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x