Toepassingen

Bij Alfa-Zet Systems bieden we complete oplossingen voor uw bedrijf, of het nu gaat om hardware of software. Onze oplossingen zijn ontworpen om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren, efficiëntie te verbeteren en uw concurrentiepositie te versterken. We bieden standaardoplossingen of oplossingen op maat, aangepast aan uw specifieke behoeften en gebaseerd op onze expertise en innovatie. Of u nu behoefte heeft aan geavanceerde software-oplossingen, hardware-oplossingen of een combinatie van beide, wij staan klaar om u te helpen. 

Klik op een van de oplossingen hieronder voor meer informatie.

IntelliPOS kassasysteem

IntelliPOS kassasysteem

Ontdek het IntelliPOS kassasysteem. Met een centrale backend voor een efficiënt beheer van toestellen, producten en prijzen. Met cloud rapportage en snelle software zorgen we voor een optimale customer experience. Onze kassasystemen zijn geschikt voor retailers, horeca- en cateringbedrijven en winkeliers.

Lees meer
Ping.ping® closed user group betaaloplossing

Ping.ping® closed user group betaaloplossing

Met het cashless gesloten betaalsysteem van ping.ping® kunnen organisaties veilige, efficiënte en gebruiksvriendelijke betalingen aanbieden aan medewerkers en vaste klanten. Dit innovatieve betaalsysteem maakt gebruik van slimme identificatie en biedt vele voordelen zoals snelheid, slimme tarieven, rapportage etc.

Lees meer
Online bestelmodule

Online bestelmodule

Alfa-Zet Systems biedt een online bestelmodule waarmee bedrijven een interne digitale winkel kunnen opzetten. Dit zorgt voor een efficiënter bestelproces en minder administratief werk. De beheerder heeft volledige controle over het bestelproces en de bestelmodule kan worden gekoppeld aan ERP-systemen.

Lees meer
Intelligente kiosk oplossingen

Intelligente kiosk oplossingen

Alfa-Zet Systems biedt intelligente kioskoplossingen aan voor verschillende toepassingen, zoals bestellingen plaatsen, informatie verstrekken, zelfbediening en meer. Onze kiosken maken gebruik van slimme software en hardware, waardoor ze gebruikersvriendelijk, snel en efficiënt zijn.

Lees meer
Slimme automaten

Slimme automaten

Wij bieden slimme automaten aan die een breed scala aan producten kunnen verkopen en voordelen bieden voor zowel klanten als bedrijven. Onze machines kunnen geïnstalleerd worden in verschillende omgevingen en zijn programmeerbaar om de voorraad op peil te houden en gegevens te verzamelen voor beter beheer.

Lees meer
Intelligente lockers

Intelligente lockers

Alfa-Zet Systems biedt intelligente lockers aan voor diverse toepassingen, uitgerust met de nieuwste technologieën. De lockers bieden tal van voordelen, zoals verbeterde veiligheid en beveiliging van bezittingen, efficiënt gebruik van ruimte, verhoogde klantentevredenheid en mogelijkheden voor extra inkomsten.

Lees meer
Toegangscontrole en aanwezigheidsregistratie

Toegangscontrole en aanwezigheidsregistratie

Ontdek de voordelen van toegangscontrole en aanwezigheidsregistratie bij Alfa-Zet Systems. Verbeter de veiligheid, efficiëntie en productiviteit van uw bedrijf met onze slimme systemen.

Lees meer
Big data

Big data

Alfa-Zet Systems biedt oplossingen op maat voor big data-analyse. Met onze expertise in het vastleggen, opslaan, analyseren, delen, visualiseren en bijwerken van grote databestanden, kunnen wij uw bedrijf helpen bij het opsporen van belangrijke trends en het nemen van datagestuurde beslissingen.

Lees meer
Ticketing

Ticketing

Alfa-Zet Systems biedt een complete ticketing oplossing aan voor evenementen van alle soorten en maten. Met onze intuïtieve ticketing module en internetmogelijkheden kunt u gemakkelijk stoeltjes reserveren via een grafisch zaalplan, de kassa en/of betaalautomaat. Onze oplossing is geschikt voor kleine en grote evenementen en kan worden aangepast aan uw specifieke behoeften.

Lees meer
Toepassingen

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x